Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Eeva Petänen: Maakuntamatka Tellukselle

Neirol-kustannus    
     
Eeva Petänen: Maakuntamatka Tellukselle – ISBN 978-952-7405-05-5
 

Telluksella kohtuuden rajat ovat ylittyneet. Tarvitaan neuvotteluja alempien maailmojen kanssa. Päätetään pitää kokous, jonka koollekutsujana on Universumien ja Taivaitten valtias, Jumala, isännäksi joutuu Alempien maailmojen kuningas, Piru. Samalle matkalle järjestetään sightseeing-kierros – Jumala haluaa tavata myös Telluksen onnellisimman kansan köyhempää väkeä.

Matkaan lähtevät Jumala arkkienkeli Mikaelin kanssa, mukanaan luokkaretkellinen pikkuenkeleitä. Tilaisuutta käyttävät hyväkseen muutkin Taivaan asukkaat: Neitsyt Maria lähtee omalle retkelleen, samoin Jeesuksen jengi poikkeaa Telluksella. Ja muuan Paavi saa houkutelluksi Pyhän Hengen piipahtamaan Roomassa.

Maailmoja maalaileva kertomus Telluksen menneisyydestä ja nykytilasta, Jumalan ja Pirun kilpailusta sieluista. Jumalaa ei tarinassa pilkata – kaikki muut saavat oman kohtuullisen osuutensa. Päähenkilöt ovat lähes kaikille ainakin etäisesti tuttuja, ja heidät, jotka eivät ole – kuten Petteri-poika, kiusattu ja yksinkertainen sielu – löydämme helposti keskuudestamme.

Palattuaan Jumala rentoutuu hopeareunuksisella istuimellaan, iloitsee matkasta ja erityisesti Pertsasta. Karitsa kerrallaan. Iättömyyttä riittää.

 

Nidottu, pehmeäkantinen, 106 s. Ilmestynyt lokakuussa 2020.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 23,10 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2020 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 02.11.2020 7:16