Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Eeva Petänen: Airi Aallon kuolema

Neirol-kustannus    
     
Eeva Petänen: Airi Aallon kuolema – ISBN 978-952-7405-01-7
 

Vallesmanni Göran Frusberg on tullut Majlis-rouvineen ensivisiitille Kalle-poikansa ja tämän Tessa-vaimon kotiin. Kerrostalon parvekkeella vietetyn kahvihetken pilaa kärpästen invaasio. Kun Majlis-rouva parahtaa ”Raattoflugor!” , on kotiinlähdön aika. Olisiko jänis kuollut pihan pensaisiin?


Airi Aalto löytyy kuolleena eteisestään. Tessalla sairaanhoitajana on ollut tietoa hänen vaivoistaan, ja Airin sairaalajaksojen aikana he ovat puhelleet enemmänkin. Vanhan rikostutkijan veri vetää Göranin kaivelemaan tapahtunutta.


Airin Kuolemassa on poliisinkin mielestä jotakin hämärää. Asiaan tuntuu liittyvän myös terveystee, jota pienen seurakunnan pastorin rouva on Airille tuonut. Onhan seurakunnan jäsenistä lähes jokainen jo eläkkeellä, eivätkä he ole kovin hyväkuntoisia. Hautajaisia vietetään usein.


Airi Aallon kuolema on kertomus paheista ankarimmasta, ahneudesta, joka sokaisee ja rankaisee. On vapaus valita, mistä haluaa maksaa.

Nidottu, pehmeäkantinen, 112 s. Ilmestynyt toukokuussa 2020.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 23,10 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2020 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 27.04.2020 7:37