Tilaustavat – Hinnat – Toimitus – Kahvila Pokkari – Yksittäispainetut kirjat – Palautukset

Tilaustavat

Kirjoja on tilattavissa suoraan kustantajalta, helpoimmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@neirol.fi. Jokaisen kirjan esittelysivulla on linkki, joka käynnistää sähköpostin lähettämisen tähän osoitteeseen. Jos et saa muutaman päivän kuluessa kuittausta tilauksestasi, lähetä tilaus omalla sähköpostillasi.

Tilauksen voi myös tehdä puhelimitse numeroon 045 - 110 3201. Numerossa on vastaaja, joka nauhoittaa tilaukset ympäri vuorokauden.

Postitse tilauksen voi lähettää osoitteeseen:

Neirol-kustannus
Merikorttitie 11 as 454
00960 HELSINKI

Tilauksessa tulee kertoa kirjan nimi, kappalemäärä, oma nimi, toimitusosoite. On myös syytä jättää puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jotta voimme epäselvissä tapauksissa tarkistaa tilauksen sisällön, tai ilmoittaa esimerkiksi kirjojen toimituksen ajankohdan.

Neirol-kustannuksella on tarvittaessa oikeus evätä tilaus, esimerkiksi painoksen loppumisen vuoksi. Tällaisessa tapauksessa otamme tilaajaan yhteyttä.

Hinnat

Näillä internet-sivuilla esitetyt kirjojen hinnat ovat voimassa vain tilattaessa kirjoja suoraan kustantajalta edellä mainituilla tilaustavoilla. HInnat sisältävät arvonlisäveron ja postituskulut, ellei toisin sanota. Hinnat ovat voimassa vain Suomeen toimitettavissa lähetyksissä, ulkomaille lähetettävistä kirjoista peritään lisäksi Itella Oyj:n hinnaston mukainen postimaksu.

Kirjoja on saatavissa tilaamalla myös kirjakaupoista kautta maan. Tällöin kirjakauppa määrää itse hinnan ja toimitusajan, eikä Neirol-kustannus ole vastuussa näistä toimituksista.

Toimitus

Pyrimme toimittamaan kirjat viikon kuluessa tilauksen saatuamme. Joissakin tapauksissa toimitus saattaa kuitenkin viivästyä esimerkiksi painoksen loppumisen, lomien tai muiden vastaavien syiden vuoksi. Pyrimme ilmoittamaan asiasta mahdollisimman pikaisesti.

Tilaukset toimitetaan postitse. Mukana seuraa lasku, jonka maksuaika on 21 päivää.

Osaa kirjoista on aina ostettavissa myös Helsingin Vuosaaresta, Vuotalossa, kirjaston yhteydessä sijaitsevasta kirjakahvila Pokkarista. Osoite: Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki. Puhelin (09) 323 4005. Mikäli kirjaa ei löydy, tiedustele myyjältä.

Yksittäispainetut kirjat

Joidenkin kirjojen painoksen loputtua ne siirretään palveluun, josta niitä voi tilata yksittäiskappaleina. Painatus tapahtuu LULU.COM -verkkopalvelun kautta. Näin tuotettu kirja poikkeaa Neirol-kustannuksen toimittamista kirjoista: se on kooltaan hieman suurempi, paperilaatu on erilainen, eikä kirjakopiolla ole näkyvää ISBN-tunnistetta. Palveluntarjoaja on yhdysvaltalainen, kirja painetaan ulkomailla.

Neirol-kustannuksen sivuilla on linkki kyseiseen palveluun, mutta Neirol-kustannus ei ole vastuussa palvelusta, sen käytöstä tai sen kautta tilatuista kirjoista. Palvelu on englanninkielinen ja edellyttää tilauksen maksamista esim. luottokortilla. Kirjakopioiden hinnat ovat samat kuin Neirol-kustannuksesta tilatuilla kirjoilla, mutta niihin lisätään postikulut palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti.

Mikäli haluat tällaisen kirjan, mutta et ole halukas käyttämään kyseistä palvelua, ota yhteyttä Neirol-kustannukseen.

Palautukset

Suoraan kustantajalta tilatuilla kirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan kirjan tulee olla siinä kunnossa, jossa se toimitettiin, eikä siinä saa näkyä lukemisen tai voimakkaan selailun merkkejä. Kirjan on oltava edelleen myyntikuntoinen.

Pakkaa kirja samaan pakkaukseen, missä se toimitettiin. Älä unohda pakata mukaan myös kirjan mukana tullutta laskua. Kirjoita pakkauksen päälle sana 'ASIAKASPALAUTUS' ja vie kirja postiin. Mikäli olet tilannut useita kirjoja samalla kertaa, ja haluat palauttaa vain osan niistä, ota kustantajaan yhteyttä asian järjestämiseksi.

Kirjojen palautusoikeus ei koska edellä kuvattuja, LULU.COM -palvelun kautta tilattuja yksittäispainettuja kirjoja.


© 2007-2011 Neirol-kustannus
Sivu päivitetty: 15.12.2011 00:19