Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Tarja Kristola: Salaisuudet?

Neirol-kustannus    
     
Tarja Kristola: Salaisuudet? – ISBN 978-952-7405-07-9
 

”Salaisuudet?” on kertomus Sarista ja Jukasta, heidän lapsistaan ja lottovoitosta. Ja Sarin äidin, Iiriksen, salaisuudesta.


Mitä tehdä, kun kaikki arkiset haaveet, upeat omakotitalot, hienot kaupunkiasunot, tulevat mahdollisiksi? Töissäkään ei tarvitsisi käydä – mutta kun töissä viihtyy, ikkunasta näkyvien hopeapajujenkin katseleminen kuuluu työn kuvaan.


Miten elää kuin ennen, kun kenellekään ei saa kertoa, muutoin ympärille ilmestyisi avuntarvitsijoita ja kerjääjiä? Tuntuu kuin lottovoittajana kävelisi kivisellä metsäpolulla – koko ajan on katsottava jalkoihinsa, ettei loukkaisi itseään kiviin. Se on Sarin salaisuus, jota ei saa paljastaa. Ja silti hän jakaa tuntemattomana rahojaan niitä tarvitseville.


Iiris käy läpi elämäänsä lapsuutensa maisemissa. Paul, miehensä, palaa Pariisista. Ja vanha rakkaus, Ari, on myös maisemissa. Iiriksenkin salaisuus kypsyy paljastettavaksi.


Pääsiäisaterialla kaikki kohtaavat. Mutta onko mikään enää silloin kenellekään salaisuus?

Nidottu, pehmeäkantinen, 198 s. Ilmestyy huhtikuussa 2021.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 23,10 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2021 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 13.04.2021 11:47