Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Ann Vidgren: Unelmista parhaat

Neirol-kustannus    
     
Ann Vidgren: Unelmista parhaat – ISBN 978-952-5688-87-0
 

Nuorista opiskelijatytöistä, Ilonasta ja Jennistä, tulee kämppäkavereita lähes sattumalta. He tulevat Jyväskylään eri puolilta Suomea ja erilaisista kasvuympäristöistä. Luonteeltaankin he ovat erilaisia, Ilona on ulospäin suuntautunut ja myönteinen, Jenni pikemmin ujo tarkkailija. Mutta alusta asti heidän kanssakäymisensä on luontevaa ja heidän erilaisuutensa ruokkii suhdetta. Yhdessä he kokevat ja kokeilevat monia uusia asioita. Vuosien myötä ystävyys syvenee ja yhteys jatkuu opintojen päätyttyä.

Ann Vidgrenin neljäs romaani on tarina ystävyydestä. Se on kertomus Ilonasta, joka joutui lähtemään elämästä liian aikaisin – vai oliko hän vain valmis ennen ikätovereitaan. Mutta ennen lähtöään hän ehti muuttaa, ei maailmaa, mutta Jennin ja monen muunkin maailman.

Kaipaus ei kuole. Kaipaus on ikuinen.

Ann Vidgren on Helsingissä asuva yläsavolaisen maatalon tytär, joka romaaneissaan keskittyy ihmisen oman mielenmaiseman ja ihmisten välisten suhteiden, vaikeidenkin, kuvaamiseen.

 


 

Nidottu, pehmeäkantinen, 140 s. Ilmestynyt kesäkuussa 2016.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 22,00 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2016 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 14.06.2016 9:34