Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Päivi Saarijärvi: Väsymys työelämässä

Neirol-kustannus    
     
Päivi Saarijärvi: Väsymys työelämässä - riskit ja hallinta – ISBN 978-952-5688-76-4
 

Elokuussa 1993 Douglas DC-8 -rahtikone tuhoutui laskeutuessaan Guantanamo Bayn kentälle. Tämä oli yksi ensimmäisistä ilmailuonnettomuuksista, jonka syyksi todettiin pilotin väsymyksestä aiheutunut virhearviointi. Miehistö selvisi onnettomuudesta hengissä, mutta näin ei aina käy.

Suurten katastrofien lisäksi väsymys työelämässä aiheuttaa pienempiä onnettomuuksia, heikkoja tuloksia, virheellistä toimintaa, sairauspoissaoloja. Väsymys syö merkittävän osan yrityksen tuloksesta.

Väsymyksen hallinta on osa organisaatioiden normaalia johtamista. Sen avulla pyritään suunnitellusti työvireyden ylläpitoon ja väsymyksen aiheuttamien riskien ehkäisyyn.

 
Päivi Saarijärvi on kymmenen vuoden ajan työskennellyt väsymysriskin hallinnan puolesta. Tässä kirjassa väsymysriskin hallintamenetelmä, FRM, avataan laajalle yleisölle selkeästi omaksuttavaksi ohjenuoraksi kohti vireyttä, turvallisuutta ja tuloksia.

Nidottu, pehmeäkantinen, 144 s. Ilmestyy maaliskuussa 2015.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 27,50 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2015 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 18.02.2015 22:06