Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Pirjo Simola: Neljä vuodenaikaa

Neirol-kustannus    
     
Pirjo Simola: Neljä vuodenaikaa – ISBN 978-952-5688-72-6
 

Raijan elämä ”on ollut kuin neljä vuodenaikaa. Kevät on uuden alku, kaikki on uutta ja ihmeellistä. Kesä on kuuma ja se huumaa. Syksyllä koittaa sadonkorjuun aika, sitä niittää, mitä on kylvänyt. Silloin ei vielä osaa ajatella itseään vanhana ja raihnaana, on elämää ja energiaa. Kun talvi sitten kolkuttaa koukkusormillaan oveen, tietää tulleensa matkansa päähän.”

Pirjo Simolan romaani kuvaa Raijan elämän vuodenajat, kevään, jolloin Raija opettelee elämään, valmistautuu pitkään kesään Aunon rinnalla, kiihkeään ja ristiriitaiseen rakkaustarinaan, jossa onnen hetket vaihtelevat pitkien erossaolojen, tunnekuohujen ja pettymysten kanssa. Elämä tuntuu aika ajoin näyttäytyvän siluetteina, joskus kovin mustavalkoisina tunteina.
Kesän jälkeen seuraa seesteisempi syksy, jossa uudet ihmissuhteet saavat uusia sävyjä. Ja lopulta talven tultua elämä saavuttaa uuden, rauhallisemman vaiheensa.

”Neljä vuodenaikaa” on kevyesti kirjoitettu, helppolukuinen romaani ihmisen kaipuusta toisen luo.

 

Nidottu, pehmeäkantinen, 200 s. Ilmestynyt toukokuussa 2014.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 22,00 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2014 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 29.07.2014 13:35