Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Ann Vidgren: Matkakumppanit

Neirol-kustannus    
     
Ann Vidgren: Matkakumppanit – ISBN 978-952-5688-69-6
 

Vastikään kuusikymmentä täyttänyt Jenni-opettaja menettää miehensä Ronin äkillisessä sairauskohtauksessa. Yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat romuttuvat. Hänen ystävänsä auttavat leskeä jatkamaan elämäänsä. Hänen paras ystävänsä Sofia houkuttelee hänet kaukomatkalle kokemaan uusia asioita. Siellä Jenni kohtaa avuttomuutensa ja saa pohjakosketuksen suruunsa.

Samaan aikaan Jennin aikuinen tytär, Iida, kamppailee nuorena solmitun avioliittonsa vaikeuksissa, kunnes liitto purkautuu. Vaikka ratkaisu on kipeä, se auttaa hänet ja hänen lapsensa terveempään elämään ja avaa heille uusia mahdollisuuksia.

Ann Vidgrenin kolmas romaani on tarina rakkaudesta, menetyksistä ja uusista aluista elämänmatkalla, joka useinkaan ei ole helppo. Mutta ihminen voittaa jokaisen taistelun, jonka taistelee tosissaan.

Ann Vidgren on Helsingissä asuva yläsavolaisen maatalon tytär, joka romaaneissaan keskittyy ihmisen oman mielenmaiseman ja ihmisten välisten suhteiden, vaikeidenkin, kuvaamiseen.


Nidottu, pehmeäkantinen, 164 s. Ilmestyy joulukuussa 2013.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 22 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi
Tilaa kirjoittajalta (Huom! Ei alv-erittelyä, omistuskirjoitus mahdollinen. Neirol-kustannus ei vastaa tästä myyntikanavasta.)

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2013 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 20.11.2013 21:44