Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Erkki Juhani Melartin: Pilkkeessä puun luonto

Neirol-kustannus    
     
Erkki Juhani Melartin: Pilkkeessä puun luonto – ISBN 978-952-5688-68-9


Elämän matkamittaria ei voi nollata.

Kuin kamelit elintasohölkässä, kyttyrät täynnä.

Kultainen keskitie on pysynyt kultaisena. Niin harvat ovat sitä kulkeneet.

Seniorit tanssivat. On elonkorjuujuhla.

Ruohon rukous: aamukasteesta iltakasteeseen.

Pilkkeessä puun luonto on Erkki Juhani Melartinin esikoisteos, jonka aforismeja on kypsytelty hiljaisella liekillä vuosia, joitakin jopa vuosikymmeniä. Ensimmäiset aforisminsa hän merkitsi muistiin jo opiskeluaikoina, mutta aktiivisempi kirjoittaminen alkoi eläkkeelle jäämisen myötä.

Suomen aforismiyhdistyksen perustajajäseniin kuuluvan Melartinin aforismeja on julkaistu muun maussa teepusseissa, raideaforismikampanjassa, Helsingin kaupunginkirjaston päivän mietteinä, teoksessa Tiheiden ajatusten kirja – uuden aforismin parhaat (2011) sekä luettu radion Päivän mietelauseina.

LKT Erkki Juhani Melartin (s. 1934 Sallassa) kävi koulunsa Rovaniemellä ja opiskeli Turussa. Elämäntyönsä hän on tehnyt röntgenlääkärinä Turussa ja Helsingissä.
Vuodesta 1968 Melartin on opettanut joogaa ja toiminut Joogalehden toimittajana ja kolumnistina. Eläkkeellä hän on harrastanut maalausta (kahdeksan näyttelyä) ja luovaa kirjoittamista. Aforismien ohella Melartin kirjoittaa runoja ja proosatekstejä, joita on julkaistu antologioissa vuosina 2004, 2010 ja 2013.

Nidottu, pehmeäkantinen, 83 s. Ilmestynyt elokuussa 2013.
Kustantajan vähittäismyyntihinta19,80 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2013 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 23.09.2013 13:15