Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Lauri Vanhala: Myrkyllinen maailma

Neirol-kustannus    
     
Lauri Vanhala: Myrkyllinen maailma – ISBN 978-952-5688-67-2
 

Myrkyllinen maailma on monitasoinen kehityskertomus ihmisen odysseiasta sisälleen. Katsotaan sairauden peiliin ja matkataan maailmalle. Päähenkilö Myrkky selvittää ajatuksiaan ja elämäänsä kolmen viime vuosikymmenen ajalta. Hän pohtii yllättävin tavoin valtaa, yhteiskuntaa, terveyttä, moraalia sekä monia erityisesti nyt ajankohtaisia ja kiinnostavia asioita.


Mielihyvällä onnea etsivät kerjäläiset eivät tiedä mitä Zamba-joen yläjuoksulta löytyy. He pöyristelevät epätoivoisiksi kutsumiaan sivistyksen pettureita keskuudessaan. Ihmettelevät näiden kyltymätöntä halua koota viidakon syvyydestä tiedon vaurautta.


Valkeiksi itsensä naamioineet Mumban rannikkokaupungin nautiskelijat alkavat maailmansa menettämisen pelossaan vihata silmissään yhä mustemmilta näyttäviä hylkiöitään ja oman mielihyvänhakuisuutensa hintaa; helvettiä, jonka nuo valapatot osoittavat heille myrkylliseksi muuttuvan mukavuuden tekotaivaan naamioiden takana.


Tarinan luopiovirkamies Myrkky järkkyy sivistyneiksi itseään kutsuvien käsittelyssä melkein järjiltään. Hän kuitenkin sel­viää kompuroiden matkasta Zambalaan ja takaisin. Mukanaan hän tuo sieltä jotakin, jota rannikon rikolliset vallanpitäjät, ahneet pankkiirit ja kauppiaat keskiluokkaisine suojelijoineen eivät näe arvossaan. Mutta on raskasta elää metsämaan kauhujen keskellä, vaikka kantaakin mukanaan Zambalan valoa… valoa!

Nidottu, pehmeäkantinen, 355 s. Ilmestynyt toukokuussa 2013.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 25,30 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2013 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 29.05.2013 20:21