Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Suvi Mattila: Suden polulla

Neirol-kustannus    
     
Suvi Mattila: Suden polulla – ISBN 978-952-5688-66-5
 

Susanna lähtee vuodeksi Nuorgamiin. Matkalla Suomi-neidon päälaelle radiosta kuullut uutiset, junassa ja bussissa kohdatut ihmiset, kaikki nostavat hänen mieleensä tapahtumia ja muistikuvia, uniakin, hänen oman elämänsä varrelta.

Nämä muistikuvat palauttavat mieleen ankaran kodin, traumaattiset lapsuudenkokemukset, koulukiusaamisen, läheisten alkoholismin... Kaikki ne murensivat Susannan itsetuntoa ja luottamusta ihmisiin. Hänestä kehittyi pelokas ja epävarma aikuinen. Aina kun hänen elämänpolkunsa risteilivät muiden ihmisten kanssa, hän kavahti odottamaan uutta iskua – hän oli oppinut, että ihmiset ovat susia toisilleen.

Aikuiseksi vartuttuaan Susanna tietämättään etsi itselleen isänsä kaltaista miestä, miestä jonka voisi muuttaa paremmaksi. Löysikin, mutta muuttaminen ei onnistunut. Lopulta Susannan oli pakko kääntää katse omaan sisimpäänsä. Vastaukset olivat aina olleet siellä.

 

Raahelaisen Suvi Mattilan romaani Suden polulla on tositapahtumiin löyhästi pohjautuva selviytymistarina naisesta, joka lähtee matkalle keräämään voimia ja pohtimaan elämäänsä. Kohtaamaan omat sutensa.

 

Alfren Kordelinin säätiön Raahen 350-vuotisjuhlarahasto on apurahalla tukenut kirjan toteuttamista.

Nidottu, pehmeäkantinen, 172 s. Ilmestyy huhtikuussa 2013.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 22 € (sis. postikulut).


Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2013 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 04.04.2013 22:27