Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat >Tarja Kristola: Karri, Jyri ja minä

Neirol-kustannus    
     
Tarja Kristola: Karri, Jyri ja minä – ISBN 978-952-5688-59-7
 

Karrin ja Kimin kodin ja heidän parhaan ystävänsä Jyrin kodin välissä on autiotalo. Jyri väittää, että joskus talon ikkunoissa häilähtää valo. Talo pitäisi tutkia, mutta pojat eivät ole päässeet sinne sisään.

Ville ja Matsi ovat löytäneet joen toisella puolella olevasta hylätystä perunajauhotehtaasta avoimen ikkunan. Nyt he rakentavat sinne päämajaansa.

Ja onhan vielä naapurina Nestori. Vanha mies, joka muuttui Tessu-koiransa katoamisen jälkeen entistäkin häijymmäksi. Poikien ja Nestorin välillä on jatkuva sotatila. Poikien intoa hillitsee vain se, että kerrotaan Nestorilla olevan aina ladattu haulikko sängyllään.

Eräänä päivänä Jyri löytää kahden euron kolikon autiotalon edestä. Ja perunajauhotehtaassa käydään öisin, sinne tuodaan autolla tavaraa. Kimi näkee Jalan autiotalon ovenraossa. Asiat on nyt todella selvitettävä!

Tästä lähtevät tapahtumat vyörymään eteenpäin. Asiat mutkistuvat – eivätkä vähiten Leilan, Heidin ja kolmannen tytön, jolla ei kai nimeä olekaan, vuoksi. Ja lopulta siinä tarvitaan jo poliisia ja palokuntaakin apuun…

Tarja Kristolan Karri, Jyri ja minä on noin 8–12-vuotiaille suunnattu kertomus kolmen kaveruksen kesästä. Mutta kyllä tapahtumat pitävät vanhemmankin lukijan tiukasti otteessaan.

 

Nidottu, pehmeäkantinen, 198 s. Ilmestynyt 07.11.2012.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 20 € (sis. postikulut).

Tilaa suoraan kustantajalta Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

 
© 2012 Neirol-kustannus
 
Sivu päivitetty: 07.11.2012 16:24