Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Julius Vilkas: Urbaani sieniopas
Neirol-kustannus

Julius Vilkas: Urbaani sieniopas – ISBN 978-952-5688-41-2

Venäläisen absurdin satiirin perinteeseen nojaava “Urbaani sieniopas” kertoo Vladimir Spiridonovitsista, joka lähtee vaimonsa kanssa sienestysretkelle. Hän syö erehdyksessä psykedeelisiä suppilosilokkeja ja epäilee kuolleensa.

Matka vie Volodjan ajan ja avaruuden taa, kulkien äärimmäisen euforian kukkuloilta vainoharhan ja epätoivon pohjattomiin rotkoihin. Aika osoittautuu päärynänmuotoiseksi – menneisyys ja tulevaisuus vuorottelevat, Vovan kaikista neljästä aiemmasta elämästä puolet on vietetty tulevaisuudessa – kun asiaa tämänhetkisen elämän kannalta ajatellaan.

Päämäärä, yläparatiisi, sijaitsee jossakin Jousimiehen tähtikuvion takana. Sinne päästäkseen on ensin pitänyt läpäistä niin ala- kuin väliparatiisitkin. Vladimirille tutuin on kotimaa, työläisten paratiisi.

Analysoidessaan elämäänsä matkansa vaihtelevissa käänteissä hän - keskivenäläisen kombinaatin alipaineventtiili-insinööri - löytää itsestään niin filosofin kuin psykoanalyytikonkin. Ja aina hyväksyttyään kohtalonsa, hän huomaa sen heittäneen häränpyllyä.


Nidottu, pehmeäkantinen, n. 110 s. Ilmestynyt marraskuussa 2011.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 22 € (sis. postikulut).

LOPPUUNMYYTY!


Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 15.12.2011 00:07
© 2011-2014 Neirol-kustannus