Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Eeva Jokipelto: Vuodet vierivät
Neirol-kustannus

Eeva Jokipelto: Vuodet vierivät – ISBN 978-952-5688-39-9

Runoja vuotten vieriessä.

Eeva Jokipelto on taidegraafikko Savitaipaleelta. Hän aloitti opettajana Pieksämäellä ja Joroisissa jatkaen pääosan lähes 40-vuotisesta työajastaan opinto-ohjaajana Lappeenrannassa. Hän on kirjoittanut runoja ja kirjallisuus-, taide- ym. artikkeleita eri lehtiin ja kuvittanut julkaisuja, mm. Savitaipaleen kotiseutukirjat. Hän on osallistunut 1960-luvulta alkaen taidenäyttelyihin eri puolilla Suomea, Ruotsissa, USA:ssa, Italiassa, NL:ssa ja Ranskassa. Videoelokuvat ja puuleikkaustyöt ovat myös olleet hänen harrastuksiaan. Puolisonsa taiteilija Matti J. Raution kanssa hän on jatkanut viipurilaissyntyisen taidemaalarin Väinö Raution aloittamaa Paimensaaren kesänäyttelyperinnettä asuinkunnassaan jo n. 40 vuoden ajan.

Lisää Eeva Jokipellon elämäkertatietoja löytyy www.artpaimensaari.com-sivustolta. Siellä on myös hänen tyttärensä, kirjan kuvittajan Katri Jokipellon esittely.

Nidottu, pehmeäkantinen, 64 s, 17 x 20 cm. Ilmestynyt 7.6.2011.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).

Tarjous: niin kauan kuin kirjoja riittää 6,05 €


Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 8.6.2011 17:17
© 2011-2014 Neirol-kustannus