Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Luovat Itseohjautuvat: Elämänlankoja
Neirol-kustannus

Luovat Itseohjautuvat: Elämänlankoja – ISBN 978-952-5688-32-0

Päätalo-instituutin Möllärimestari 2010 -kilpailun antologiasarjan voittaja.

Kilpailun raadin arvio kirjasta:

Antologiassa on 13:n kirjoittajan tekstejä, kokoajina "neljän kopla". Kirjoittajaryhmä on Helsingin suomenkielisen työväenopiston Eläkeläisten luovan kirjoittamiskurssin perillinen, joka ei suostunut lopettamaan, vaikka kurssi oli lopetettu. -Teoksen monet pienet tarinat ovat oivallisia, herkullisia, sattuvia ja satuttavia. Koosteessa on mukana myös tekijöiden runoja, vapaamittaisia, toisinaan hiukan riimiteltyjäkin, alkusoinnillista epiikkaakin mukana. Myös runot - kuten proosatekstitkin - ovat harvinaisen kypsää tuotantoa, kömpelyyttä tai teennäisyyttä ei löydy hakemallakaan, vaan kaikki tekstit henkivät kirjoittamisen letkeää iloa. Teoksen tekstit ovat myös erinomaisen viimeisteltyjä. Ehdottomasti lukemisen arvoinen teos!

Sanoiksi puetut ajatukset luovat kuvia ja köynnöksiä, joiden varsilta puhkeavat kukkaan niin menneisyyden muistot kuin nykyisyyskin. Siinä elämänlangat kietoutuvat toisiinsa luoden tarinoita, muistelmia, runoja, joiden kirjo saa lukijan mielen avartumaan kohti itseään, löytämään oman elämänlankansa virstanpylväitä ja perimpiä tuntoja.


Luovat Itseohjautuvat on Helsingin työväenopiston luovan kirjoittamisen ryhmä, jonka ainoa ohjaaja on ollut heidän oma mielikuvituksensa ja tahto jakaa tuntonsa meidän yhteiseksi omaisuudeksemme.

Nidottu, n. 230 s. Ilmestynyt 26.4.2010.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).
Tarjous: niin kauan kuin kirjoja riittää 6,05 €

Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:38
© 2010-2014 Neirol-kustannus