Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > David Vaverka: Rikollinen taustani
Neirol-kustannus

David Vaverka: Rikollinen taustani – ISBN 978-952-5688-29-0

”On aika pysähtyä, katsella tyynin silmin ja tyynin mielin ympärilleen ja pohdiskella, mistä on oikeastaan kysymys tässä elämässä.”

David Vaverkan novellien henkilöille on ominaista, että he antavat tapahtumien, ympäristön ja kanssaihmisten vaikuttaa valintoihinsa ja mielialoihinsa. Ne saattavat heitellä laidasta laitaan, kunnes he sitten jonain valaistuksen hetkenään ottavat tapahtumat omiin käsiinsä ja toimivat tavalla, jota eivät olisi uskaltaneet itseltään kuvitellakaan.

 David Vaverka käsittelee henkilöitään suvaitsevaisesti ja huvittuneestikin seuraillen. Hän maalaa tarkkojen yksityiskohtien sävyttämiä kuvia, jotka aistittavuudestaan huolimatta jättävät lukijan mielikuvitukselle vapaan temmellyskentän. Herkässä huumorissa ja kauniissa miljöökuvauksessa näkyvät Vaverkan keskieurooppalaiset juuret, mutta myös hänen rakkautensa nykyiseen kotimaahansa. "Rikollinen taustani" koostuu hänen ensimmäisistä suomen kielellä kirjoittamista novelleista.


Nidottu, 152 s. Ilmestynyt joulukuussa 2009.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).
Tarjous: niin kauan kuin kirjoja riittää 6,05 €

Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:24
© 2009-2014 Neirol-kustannus