Neirol-kustannus
Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > HSSL:n kirjoituspiiri: Heijastuksia

Helsingin seudun sotalapset ry:n kirjoittajapiiri (toim. Kari Kaisla) - Heijastuksia – ISBN 978-952-5688-27-6

SAMOIN KUIN PEILI heijastaa kuvan ajatusten muokattavaksi, samoin mielemme täyttää muistin aukot. Näin on syntynyt ehyitä, tunteisiin vetoavia mielikuvia ajalta, jota emme voi kokonaisuudessaan muistaa. Mutta jota, ehkä, ikävöimme.

Kirjaan on koottu yhdeksän sotalapsen kirjoituksia. Pieniä episodeja tapahtumista sellaisina kuin ne lapsena koettiin, runoja menneestä, kuvauksia ja tunnelmia elämästä, onnesta, surusta, pienistä arjen iloista, ikävästä lähdön hetkellä – sekä täällä että siellä. Pohdintoja sotalapsuudesta seurauksineen.

Kirjoittajien tekstit on lomitettu toisiinsa aihepiireittäin ja aikakausittain. Osoittamaan, kuinka eri tavoin samankaltaiset asiat ja tapahtumat voi tuntea ja kokea, kuinka eri tavoin niistä voi kertoa.

Kaikki Helsingin seudun sotalapset ry:n kirjoittajapiirin tähän antologiaan mukaan tulleet jäsenet ovat olleet lapsena sotaa paossa Ruotsissa. Lähtiessään nuorin heistä oli parin vuoden ikäinen, palatessaan vanhin oli kymmenen korvilla.

Kaikilla heillä on ollut ajatuksena omien, omille lapsille ja lastenlapsille suunnattujen muistelmien kirjoittaminen. Nämä tarinat ovat katkelmia noista muistelmista.

Kovakantisessa kirjassa on 190 sivua ja runsas kuvitus. Kirja on ilmestynyt marraskuussa 2009.

Kustantajan vähittäismyyntihinta kirjalle on 25,00 €

Tilaushinta sisältää postituskulut Suomeen ja arvonlisäveron (8%). Tilaa sähköpostitse alla olevasta linkistä, tai muilla tällä sivustoilla kerrotuilla tavoilla.

LOPPUUNMYYTY!

Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:24
© 2009 Neirol-kustannus