Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Inkeri Komulainen: Suru helpottaa, ikävä jää
Neirol-kustannus

Inkeri Komulainen: Suru helpottaa, ikävä jää – ISBN 978-952-5688-25-2

Pirjon mieltä kalvaa syyllisyys – saiko hän sanoillaan aikaan sen, mitä Riitalle tapahtui? Tuo tunne on leimannut Pirjon, haitannut hänen jokapäiväistä elämäänsä, myös suhdettaan mieheensä Rikuun.  Mutta Pirjo ei ole ainoa – Rikukin pohtii samaa asiaa, samoin Raimo. Kaikilla heillä on käsityksensä tapahtumasta ja sen syistä, kaikki he ovat omalla tavallaan yrittäneet tulla sinuiksi tapahtuneen kanssa.

Kokoelman niminovelli on kertomus menetyksestä, kaipuusta ja syyllisyydestä. Siitä, kuinka itse kukin meistä joutuu pohtimaan omaa suhdettaan tapahtuneeseen vapautuakseen taakastaan. Ilman jälkiä emme elämän iskuista selviä – vaikka lopulta suru helpottaa, ikävä jää.

Inkeri Komulaisen novelleissa palaa näennäisesti leppoisan ja kiireettömän kerronnan pinnan alla tuli, joskus hiljaisella liekillä, joskus roihuna. Tarinat kertovat pieniä katkelmia elämästä suurella inhimillisyydellä ja myötätunnolla, ymmärtäen, että mitä ihmiset tekevätkin, miten muita kohtaan käyttäytyvät, heidän syynsä voivat jäädä arvoitukseksi. Niin muille kuin heille itselleenkin – myös lukijoille.

Nidottu, noin 120 s. Ilmestynyt kesällä 2009.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).
Tarjous: niin kauan kuin kirjoja riittää 6,05 €

LOPPUUNMYYTY!

Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:23
© 2009-2014 Neirol-kustannus