Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Olli Nurmi: Puhallus ja muita kertomuksia
Neirol-kustannus

Olli Nurmi: Puhallus ja muita kertomuksia – ISBN 978-952-5688-18-4

”Nainen kohotti höyhenen lähelle huuliaan ja puhalsi. Ensin se nousi, mutta sitten se alkoi minkä lie tuulenpuuskan vetämänä pudota syöksykierteellä alaspäin kadoten yön tummaan aukkoon.”

Helena Jäger, ikääntynyt näyttämöiden diiva, pohdiskelee elämäänsä. Kymmeniä vuosia aikaisemmin kuollutta Eerikiä, unelmiensa miestä, joka palvoi häntä, mutta jolle hänellä ei ollut koko uransa aikana aikaa. Parvekkeen ovesta sisään lennähtänyt höyhen kertoo Helenalle, että hänen päätöksensä on oikea: elämä on yhtä hauras kuin höyhen, kevyen puhalluksen armoilla.

Olli Nurmen kertomukset avaavat ikkunoita meitä ympäröivään maailmaan, ihmisiin, kohtaloihin, meihin itseemme. Tarinat ovat moni-ilmeisiä, jotkut syvällisen surullisia, jotkut hilpeän kepeitä. Mutta aina niiden taustalla on ajatus inhimillisyydestä, ihmisistä pyrkimyksineen, vastoinkäymisineen, pelkoineen, toiveineen.

Aina, vaikka niiden myötä joutuisimme ennen teuraaksi lähtöä tanssimaan lambadaa vallanpitäjien, pomojen, virkamiesten ja oman pienen itsemme tahdissa; elämästä siinä vain on kysymys.

"Olli Nurmen kertomukset iskevät, yllättävät, saavat mielikuvituksen hanat aukeamaan aina uudelleen, uutena." (Kaiho Nieminen)

Novelleja ja kertomuksia. Nidottu, n. 140 s. Ilmestynyt tammikuussa 2009.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).

Tarjous: niin kauan kuin kirjoja riittää 6,05 €

Suosittele ystävällesi
Tilaa suoraan kustantajalta
(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)


© 2008-2014 Neirol-kustannus
Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:19