Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Lauri Vanhala: Outoja Kertomuksia
Neirol-kustannus

Lauri Vanhala: Outoja kertomuksia– ISBN 978-952-5688-13-9

Oudoissa kertomuksissa ihmisillä on jokin salaisuus. se painaa heidän mieltään ja saa heidät tekemään ja kokemaan outoja asioita. osa kertomuksista on kuin unista poimittuja ja toiset taas näennäisen arkisia, joissa keskushenkilöinä saattaa olla vaikkapa aivan tavallinen poika tai tyttö, sinä tai minä. mutta esiin nouseekin nukkavieru sivustakatsoja, satunnainen mies torilla aamukahvilla. tai hän osoittautuukin siksi, jonka nimeä ei saa mainita.

Yhteistä kaikille kertomuksille on, että ne vievät syvälle ihmismielen outoihin maailmoihin. niihin, joiden olemassaolon tiedämme, mutta joita on vaikea tai mahdoton ymmärtää.

Novelleja. Nidottu, noin 100 s. Ilmestynyt 20.11.2008.
Kustantajan vähittäismyyntihinta 18 € (sis. postikulut).
LOPPUUNMYYTY!

Suosittele ystävällesi
Tilaa suoraan kustantajalta

(Yllä olevat linkit käynnistävät koneesi oletussähköpostiohjelman. Mikäli käytät esim. webmail-sähköpostiohjemia, viesti ei välttämättä lähde. Jos et muutaman päivän kuluessa saa kuittausta tilauksestasi, voit tilata kirjan lähettämällä tilauksen osoitteeseen myynti@neirol.fi)

Lauri Vanhala syntyi 1953 helsinkiläiseen nelilapsiseen perheeseen. kymmenisen vuotta elämästään hän on viettänyt eri puolilla maailmaa tutustuen monenlaisiin yhteiskuntiin ja ihmisiin, outoine tapoineen.

Laurilla on ensimmäisestä avioliitostaan tytär. Nykyisen vaimonsa kanssa hänellä on poika ja tytär.

”Helsingissä 1981 sattumoisin tapaamaani tuntematonta runoilijaa siteeraten ´muutin zambalaan’. tulin sieltä takaisin, mutta osa sydämestäni jäi sinne. en voi vaatia elämältä enempää. ilman tuota tutkimusmatkaa oudot kertomuksetkin olisivat jääneet kirjoittamatta.”


© 2008 Neirol-kustannus
Sivu päivitetty: 28.1.2011 18:17