Olet tässä: www.Neirol.fi > Kirjat > Kauko Tiili: Ravansaaren poika
Neirol-kustannus

Kauko Tiili (toim. Markku Tiili): Ravansaaren poika – ISBN 978-952-5688-00-9

Kauko Tiili kävi koulunsa 1918-1932. Ravansaaren poika on huumorilla ryyditetty aikalaiskuvaus koulupojan elämästä Ravansaarella ja Viipurissa. Koulunkäynnin, reippaiden leikkien ja urheilun lisäksi Kauko ehti lapsuudessaan olla myös höyrylaivan lämmittäjänä, kulkea ylös Saimaan kanavaa, ja kävipä hän Leningradissa ja Laatokalla saakka. Hän näki myös Ravansaaren suuren tulipalon 8-vuotiaan silmin.
Oppikouluajan Viipuria katsellaan kulttuuria harrastavan, urheilullisen ja ujon nuorukaisen silmin. Viikot Kauko asui kortteereissa, joita oli eri vuosina suomalaisissa, venäläisissä ja saksalaisissakin kodeissa. Viikoittaiset kotimatkat olivat tärkeitä ja mieleen jääviä, sillä Ravansaarella odotti oma koti ja äidin leipoma kaalipiirakka.

Laajasta  käsikirjoituksesta materiaalin on valinnut Kaukon veljenpoika, Markku Tiili. Kaukon muistelmien jälkimmäinen osa on ilmestynyt nimellä Tykistöupseeri talvisodassa.


Koulupojan kuvaus Ravansaaresta ja Viipurista;
autenttisia valokuvia, henkilöluettelo.
Nidottu, n. 250 sivua. Ilmestynyt 4.7.2007.

Kustantajan vähittäismyyntihinta 27 € (sis. postikulut).


Loppuunmyyty!
Tilaa suoraan kustantajalta
Suosittele ystävällesi


Kustantajan vähittäismyyntihinta kirjojen 'Ravansaaren poika' ja 'Tykistöupseeri Talvisodassa' yhteistilaukselle on 50 € (sis. postikulut).

Tilaa molemmat kirjat suoraan kustantajalta


© 2007-2014 Neirol-kustannus